Stäng

Vändbara Bilbarnstolar

Vändbara Bilbarnstolar

Vändbara bilbarnstolar till bra priser
En vändbar bilbarnstol är, precis som namnet antyder, en bilbarnstol som antingen kan vara vänd framåt eller bakåt. Det innebär att bilbarnstolen kan användas från runt nio månader upp till fyra eller sex år. De vändbara bilbarnstolarna som du hittar här hos oss kommer i flera prisklasser och är dessutom anpassningsbara. Genom att justera kuddar, ryggstöd och andra delar av bilbarnstolen kan den växa tillsammans med ditt barn. Ett utmärkt val för dig som vill köpa en bilbarnstol som du kan använda under många år.

Bra skydd med vändbara bilbarnstolar
De bilbarnstolarna du hittar hos oss håller alla hög kvalitet och det gäller naturligtvis även våra vändbara bilbarnstolar. Stolarna använder sig av olika monteringsmetoder, i vissa fall handlar det om bältesmontering och i andra fall om ISOFIX-montering. Bägge ger dock ett bra skydd om något skulle hända. Poängen med en vändbar bilbarnstol är att du först kan använda den bakåtvänd när barnen är små och sedan framåtvänd när barnen är äldre. Det är en smart investering som håller under lång tid.

Här hos oss på BabyWorld kan du hitta många olika typer av bilbarnstolar. Våra vändbara bilbarnstolar är bara en av många olika typer som vi erbjuder. Något som alla har gemensamt är att de håller hög kvalitet och kommer från välkända varumärken. Vi tar endast in produkter som vi kan lita på och som klarar av de höga krav som vi och våra kunder ställer. Barn är trots allt ömtåliga och när de följer med i bilen finns det alltid en risk att något oväntat händer. Genom våra bilbarnstolar kan du säkerställa att de sitter så bekvämt och säkert som möjligt. Hos oss har du inte bara flera olika modeller att välja mellan, du får även fri frakt vid köp över 500 kronor och vi har även en prisgaranti som du kan använda för att säkerställa att du alltid får ett bra pris.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker