Stäng

Däck & Slang

Är det dags att byta ut däcken på barnvagnen eller har det råkat gå hål på slangen? Hos oss hittar du alternativ i flera storlekar för att passa just ditt barns vagn. Med tanke på hur ofta vagnen används och på hur många underlag den körs på är det inte så konstigt att det krävs ett byte då och då. Material och däckmönster slits ut med tiden, men genom att utrusta din barnvagn med nya däck kan du vara säker på att ha rätt förutsättningar.

Välj rätt slang och däck till din barnvagn

Om du märker att däckmönstret börjar bli slitet eller om kvaliteten inte känns som tidigare kan det vara en god idé att byta ut däcken. Med slitna däck är det dessutom större risk att du råkar ut för punktering. Det ger dig även sämre körkänsla och fäste på underlaget. Investera därför i ett par nya kvalitativa däck eller montera dit en ny slang i rätt storlek om du fått punktering, det är värt den lilla extra slanten. Kontrollera vilket däck eller slang till barnvagn som du ska välja. Vi erbjuder bland annat barnvagn slang 12 tum och 10 tum i hög kvalitet som passar med de flesta barnvagnsmärken på marknaden.

Investera i nya däck och slang till barnvagn för rätt köregenskaper

Köper du en begagnad vagn har däcken troligtvis använts i några år och därför ligger ett däckbyte närmare i tiden. För att kontrollera däckstorleken på din vagn tittar du på sidan av däcken. Där står det alltid angivet hur många tum de är och vilken storlek du ska leta efter när du ska köpa nya. Vissa däckmodeller är också punkteringsfria vilket betyder att de har ett extra skydd mot punkteringar. Vi erbjuder personlig rådgivning om du önskar hjälp att hitta rätt. Dessutom har du öppet köp inom 365 dagar om du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker