Stäng

Lampor

Lampor

Titta lampa! Här finner du olika typer av lampor för barnrummet: bra belysning och mysig ljussättning som också är ett blickfång i inredningen. Från taklampor till punktbelysning och nattlampor. Fina och fantasifulla lampor sätter stämningen och ger trygghet – en perfekt välkommen-till-världen-present, dopgåva, namngivningspresent eller födelsedagspresent. Du hittar allt du behöver för att inreda barnrummet till förmånliga priser i vårt breda sortiment.

Sortering:
Kampanjprodukter (7)
1 2 3 »

Lampor till barnrum

Tänd en lampa, peka, titta, fascineras och mys tillsammans. ”Titta lampa” tillhör ofta de första orden som det lilla barnet stolt formar. Extra finurliga och stämningsskapande lampor till barnrum har vi samlat här i vårt sortiment. Här hittar du bland annat nattlampor som går in i stand-by läge efter ett tag, men genast tänds om barnet börjar gråta. Eller UFOT som projicerar effektfulla stjärnor och blixtar i rött och blått över tak och väggar. Ugglan Lou kan användas på flera sätt, bland annat är den dimbar och har en timerfunktion. Vi har samlat säkra kvalitetsprodukter så att du enkelt kan handla allt för ditt barn på ett ställe, och slipper jaga runt på olika ställen efter vettiga och prisvärda alternativ.

Lampor & annan inredning

Välkommen till Babyworld. Utöver lampor hittar du såväl annan inredning som annat som familjen kan tänkas behöva i vårt breda sortiment, alltid med olika prisnivåer för att kunna erbjuda något för alla. Frågor eller funderingar? Kontakta oss!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker