Stäng

Barnvagnspaket

Barnvagnspaket

Barnvagnspaket som passar just din familj
Det finns få ögonblick i livet som är lika viktiga och betydelsefulla som när man blir förälder. Det är något som förändrar hela din vardag, bokstavligen. Vi på BabyWorld hjälper dig tackla livet som småbarnsförälder på bästa sätt med hjälp av våra olika produkter. Här på denna sida hittar du våra barnvagnspaket. Det är paket som innehåller allt du behöver för att kunna ta med din lilla bebis vart du än ska. Vi har naturligtvis även billiga barnvagnspaket som rymmer två barn.

Sortering:
Kampanjprodukter (72)
Britax Go Big²
Finns i flera varianter
fr 7 995:-
Mer info
Cybex Balios S
Finns i flera varianter
fr 3 799:-
(4 499:-)
Mer info
Britax Go Next²
fr 8 995:-
(10 995:-)
Mer info
Joolz Day3 Sittdel + Liggdel
Finns i flera varianter
fr 10 990:-
Mer info
Joolz Geo2 Sittdel + Liggdel
Finns i flera varianter
fr 9 495:-
(9 990:-)
Mer info
Förhandsboka!
Stokke Beat Sittvagn
1 2 3 4 »

Smarta barnvagnspaket för dig som vill vara redo
Våra billiga barnvagnspaket kommer med resevagn, resesäng, babyskydd, skötväska och mycket mer. Notera att det skiljer sig mellan våra barnvagnspaket. Vissa paket består av en barnvagn och en ny färgklädsel medan andra paket, exempelvis vårt lyxpaket, kan innehålla fler delar. Ett uppskattat barnvagnspaket från Cybex Priam innehåller bland annat barnvagn, skötväska, påse, åkpåse, regnskydd, olika moduler och en bilbarnstolslösning. Se till att klicka på det paket du är intresserad av för att se exakt vad paketet innehåller.

När din lilla bebis äntligen får åka hem är det väldigt skönt att ha allting redo. Beställ ett barnvagnspaket med tillhörande skötväska så är du redo att ta med barnet till alla vänner, släktingar och nära och kära som bara längtar efter att få säga hej till den nya familjemedlemmen.

En barnvagn ska inte bara vara bekväm för bebisen, den ska även kännas bra för dig som ska dra barnvagnen under dagarna. Vi på BabyWorld har samlat alla möjliga typer av barnvagnar som inte bara skiljer sig när det kommer till pris, de har olika funktioner, design, extra utrymme och så vidare. När du handlar hos oss kan du med fördel sortera utbudet för att se våra mest populära barnvagnspaket, våra senaste produkter eller våra billigaste barnvagnar. En utmärkt startpunkt för dig som inte riktigt vet vilket barnvagnspaket du ska välja. 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker