Stäng

Matserviser

Matserviser

Smak, kladd och utforskning - låt ditt barn börja matäventyret med en personlig matservis. Här finner du ett brett sortiment av superfina matserviser för barn i olika former och färger. Fina tallrikset och kompletta matset med mugg och bestick i material som melamin och bambu. Det ger en dukning som förhöjer mellis och måltider, och självklart tål tuffa tag. Välj bland matserviser med motiv som exempelvis Bamse, Babblarna, Mumin och Elsa Beskow-illustrationer. Passar utmärkt som välkommen-till-världen-present till det nyfödda barnet.

Sortering:
Kampanjprodukter (2)
1 2 3 »

Matservis & tallrikset för barn

Välj en hållbar och stöttålig matservis i plast eller bambu med lekfullt motiv som förhöjer måltiden. Här i vårt sortiment hittar du tallrikset och matserviser från bland annat märken som Bimbamboo, Done By Deer, Färg och Form och Rätt start. En fin och användbar present vid exempelvis dop eller namngivningsfest. Allt som finns samlat här i webbutiken är omsorgsfullt utvalt, för att du ska slippa lägga tid på att söka kvalitativa, säkra och prisvärda barnprodukter.

Barntallrikar & allt för att äta och dricka

Utöver barntallrikar och matserviser hittar du flera kategorier under äta och dricka, som muggar och flaskor, underlägg och haklappar. Välj och beställ allt som behövs för din lilla älsklings måltider. Passa gärna på att se dig omkring bland våra övriga kategorier innan du beställer. Tveka inte att kontakta oss om du saknar något i sortimentet eller om det är något du undrar över.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker