Bärselar & Bärsjalar

Bärselar & Bärsjalar

Bärselar i olika varianter
En bärsele är bra av flera anledningar, dels får du händerna fria och kan hålla ditt barn samtidigt och dels får du vara nära ditt barn hela tiden. En bärsele kan se ut på många sätt och finns både i kraftigt utförande men också som en tunnare och mjukare bärsjal. Det är enkelt att ta på sig en bärsele rygg eller att bära selen frampå magen. För små bebisar är det oftast mysigast att vara nära mamma eller pappa. Bärsele för nyfödd fungerar utmärkt, du kan välja bland många modeller och även justera storleken med hjälp av remmar.

Sortering:
Kampanjprodukter (67)
Stokke Bärsele Mycarrier Magsele
Finns i flera varianter
1 099:-
Mer info
Babylonia Bärsjal Tricot-Slen Organic
Finns i flera varianter
fr 649:-
(699:-)
Mer info
Tula Free To Grow Splash
1 519:-
(1 599:-)
Köp
Tula Standard Play
1 349:-
(1 399:-)
Mer info
Tula Free To Grow Bolt
1 519:-
(1 599:-)
Köp
Tula Free To Grow Grace
1 519:-
(1 599:-)
Köp
1 2 3 4 »

Bärsjal eller bärsele?
Välj bland många snygga färger och populära varumärken. Vi har bland annat samlat ergonomiska bärselar från Ergo Baby, BabyBjörn och Cybex.

Det kan vara svårt att avgöra om man vill köpa en bärsjal eller en bärsele, båda har sina fördelar. En stor fördel med bärsele till nyfödd är att den är oerhört enkel att använda. Det är bara att ta på sig selen och knäppa fast spännena så är det klart. När du ska snabbt ska ta av dig selen går det lika fort. Fördelen med bärsjal till bebis anser många vara variationen. En bärsjal kan nämligen användas på många sätt – bära bebisen på ryggen och på magen. Du kan "bädda om" bebisen i det elastiska och mjuka tyget och göra det mysigt för både dig och barn. En annan fördel med bärsjal är att den oftast kan användas av både mamma och pappa, oavsett längd och storlek. Den är nämligen mycket anpassningsbar. I vårt utbud av bärsjalar kan du hitta mängder av fina mönster och färger. Vi har endast tagit hem varumärken som vi gillar och som vi vet håller högsta kvalitet. Hitta billiga bärsjalar och fina bärselar redan idag! 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Prisgaranti
Fysisk butik - köp online hämta i butik
Stäng