Babyolja

Babyolja

Milt rengörande och vårdande babyolja finner du här till bästa pris. Se till att ha en flaska babyoil till hands både vid skötbordet och i skötväskan. Använd för att rengöra barnets hud vid blöjbyten och i badet, för att återfukta och skydda huden och för mysiga stunder med spädbarnsmassage. I vårt sortiment hittar du kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Handla allt du behöver för att sköta om din baby smidigt och säkert här hos oss för bekväm leverans.

Sortering:
Kampanjprodukter (0)

Ditt urval matchade inte några artiklar!

Babyolja för ren och len babyhud

Babyolja är en klassisk hygienprodukt, som naturligtvis även passar äldre barn och vuxna. Skonsam hudvård som effektivt skyddar och vårdar behöver inte vara komplicerad och kosta multum. Prova med babyolja. Tvätta, smörj och massera både barnets och din egen hud. Vi rekommenderar att alltid ha babyolja till hands; både i badrummet och i skötväskan eller necessären. Ska ni på babysim? Då är ett tips att smörja barnet med några droppar babyolja i omklädningsrummet, innan ni går ner i bassängen. Det är särskilt bra vid kallt väder.

Babyoil och andra hygienprodukter

I vårt breda sortiment hittar du babyolja och andra noga utvalda hygienprodukter till bra priser. Passa gärna på att se dig omkring bland våra övriga kategorier innan du beställer. Här handlar du allt du och din familj kan tänkas behöva på smidigast möjliga vis. Har du några frågor eller funderingar kring våra produkter eller din order är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Prisgaranti
Fysisk butik - köp online hämta i butik
Stäng