Stäng

Duovagnar & Kombivagnar

Duovagnar & Kombivagnar

Duovagn eller kombivagn – vi har flera alternativ
Är du på jakt efter praktiska duovagnar och kombivagnar? Då har du kommit helt rätt. Vi på BabyWorld har samlat ett stort utbud av bägge vagntyper här på denna sida. Det är lätt att förstå varför duovagnar och kombivagnar blir mer och mer populära. Eftersom duovagnen har två utbytbara delar, en liggdel och en sittdel, kan barnet använda barnvagnen från födseln upp till de första två till tre åren.

 

Sortering:
Kampanjprodukter (18)
Britax Go Next²
fr 8 995:-
(10 995:-)
Mer info
Joolz Geo2 Sittdel + Liggdel
Finns i flera varianter
fr 9 495:-
(9 990:-)
Mer info
Förhandsboka!
Stokke Beat Duovagn
Joolz Hub Duovagn
8 485:-
(8 990:-)
Mer info
Förhandsboka Mineral Collection!
Bugaboo Fox Duovagn Complete

Hitta en duovagn eller kombivagn som passar just dig
Hos kombivagnen går det att både ligga och sitta men här justeras liften istället för att byta ut hela ligg-/sittdelen. Bägge har olika fördelar och du hittar flera alternativ att välja mellan här hos oss. Bägge är också bra investeringar eftersom de går att använda under många år. Hos oss på BabyWorld hittar du vagnar från flera välkända och populära varumärken, från Stokke till Joolz och Britax för att nämna några.

Eftersom det finns så många olika barnvagnar att välja mellan kan det bli svårt att veta vilken man bör beställa. Vårt tips är att du faktiskt tänker igenom hur din vardag ser ut samt hur och när du kommer att använda barnvagnen. Om du vet att barnvagnen ofta kommer att behöva tas med i bilen kan det passa bra att välja en modell som passar just din bil.

Du kan alltid sortera utbudet för att se vilka barnvagnar som är populärast eller billigast. Kom ihåg att den perfekta barnvagnen är helt olika för olika familjer. Det gäller att hitta en barnvagn som är perfekt för just dig och ditt barn.

Kom ihåg att vi på BabyWorld även erbjuder många fler produkter till barnet. Förutom duovagnar och kombivagnar kan du även hitta joggingvagnar, syskonvagnar, sulky- och resevagnar, traditionella sittvagnar och mycket mer. Låt oss hjälpa dig hitta den perfekta barnvagnen redan idag.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker