Stäng

Madrass resesäng

En madrass för resesäng ska vara praktiskt att packa ihop och ta med sig när du är på resande fot, men samtidigt ge det stöd som barnet behöver. Samtliga resemadrasser i vårt sortiment är vikbara och går att packa ner i den medföljande väskan. Det gör att den är enkel att packa in i bilen eller ta med sig i bagaget när det är dags att ge sig ut och flyga. Barnets sömn ska vara av hög kvalitet oavsett var ni befinner er helt enkelt. En resemadrass är en god investering för ett glatt och energifyllt barn på semestern.

Praktiska madrasser för barnets resesäng

När det är dags att åka på härlig semester kanske ni själva har med er en resesäng eller så står den redan på plats på hotellet. Då är det viktigt att utrusta den med en bekväm madrass. En madrass till resesäng är smidig att ta med sig och går att vika ihop till ett litet fyrkantigt paket. Med den medföljande väskan som ingår till samtliga modeller i vårt sortiment kan du bära den i handtaget, precis som en handväska. Trots deras kompakta och vikbara design ger de ett bra stöd och en ergonomisk liggposition för den lilla barnkroppen.

Madrasser för när ni är på resande fot

Förutom att använda madrasserna när du ska ut och resa är de även bra när barnet ska sova borta för en natt. Kanske ska mormor och morfar vara barnvakt och har en resesäng stående hos sig? Ta då med madrassen för att garantera barnet en god natts sömn för att vakna pigg och utvilad dagen efter. Kontrollera måttet på din resesäng för att se vilken madrass som passar dig. Behöver du råd finns vår kunniga personal här för att hjälpa dig med personlig service. Så länge madrassen inte används har du även öppet köp i 365 dagar. Välkommen att hitta din resemadrass hos oss på BabyWorld!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker