Stäng

Madrass spjälsäng

Med en kvalitativ madrass för spjälsäng behöver du inte välja mellan komfort och säkerhet. Här hittar du sköna madrasser med funktionella egenskaper och tillräcklig fasthet för att ge stöd åt barnet. De kommer i olika storlekar från flera varumärken för att du ska kunna hitta en modell som passar din spjälsäng. Materialen är skonsamma mot huden och är designade med ventilerande egenskaper för att erbjuda en riktigt god natts sömn. De är även utvecklade för att vara enkla att rengöra och tvätta för att hålla dem fräscha så länge som möjligt.

Här hittar du en madrass som passar din spjälsäng

Det är lätt att glömma bort madrass till spjälsäng när det är dags att inhandla möbler inför den lilla bebisens ankomst. Den är dock minst lika viktig som mysiga täcken och kuddar. I vissa spjälsängar kan madrassen ingå, men då är det viktigt att själv avgöra om den är tillräckligt kvalitativ och har de egenskaper som du är ute efter. I vårt sortiment hittar du madrasser från flera olika varumärken för att hitta en variant som passar måtten och formen på din spjälsäng. Vi erbjuder även alternativ för växasängar där det ingår flera dynor som gör det möjligt att förlänga madrassen i takt med att bebisen växer.

Ventilerande och skonsam madrass till barnets spjälsäng

En barnmadrass ska ge tillräckligt med stöd och klara av att transportera bort den fukt som bildas på natten. Då små bebisar sover stora delar av dygnet, och under den tiden utvecklas både mentalt och fysiskt, är det viktigt att investera i en kvalitativ madrass. Välj en fast modell så att bebisens ansikte inte sjunker ner och får svårt att andas. Eftersom materialet ligger så tätt mot huden är det också viktigt att välja en madrass tillverkad av skonsamma och allergivänliga material. Hos oss kan du köpa riktigt bra madrasser både online och i butik - Välkommen!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker