Stäng

Täcke spjälsäng

Även under natten är det viktigt att ge barnen vår fullständiga uppmärksamhet. Se därför till att bädda med ett mjukt och skönt täcke för bebisens spjälsäng. Där kommer hen att spendera många timmar per dag och utvecklas till ett friskt och starkt barn. Ett kvalitativt täcke är ett av de viktigaste tillbehören i sängen för att skapa de bästa möjligheterna för en god natts sömn. Välj ett babytäcke av hög kvalitet för att skapa en inbjudande och skön sovplats för din lilla skatt.

Sortering:
Kampanjprodukter (0)

Ditt urval matchade inte några artiklar!

Täcke för spjälsäng i olika storlekar

När det är dags att välja ett täcke till bebisens spjälsäng, oavsett om du behöver ersätta ett gammalt eller om du planerar ett helt nytt barnrum, är det viktigt att titta efter täcken av hög kvalitet. På så sätt ger du ditt barn de bästa chanserna att sova gott, såväl på natten som på dagen. Det är medan barnen sover som deras kropp och hjärna utvecklas och därför är god sömnkvalitet av yttersta vikt för deras hälsa och välbefinnande.

Välj ut ett skönt täcke till spjälsäng med hög funktionalitet

En viktig sak att ha i åtanke när du tittar på täcke till spjälsäng är att det är stoppat med fyllning som klarar av att reglera värme. På så sätt hålls barnets kroppstemperatur reglerad vilket minskar risken för överhettning. Små bebisar kan nämligen inte själva avgöra om de är för varma eller kalla och välja att ta av eller på täcket. Välj även ett täcke med fukttransporterande egenskaper för att hålla det svalt och torrt. Här på BabyWorld erbjuder vi täcken av hög kvalitet med de egenskaper du vill kunna erbjuda ditt barn. Välj ut ett nytt täcke online eller i någon av våra fysiska butiker i Uppsala eller Västerås.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker