Stäng

Kudde spjälsäng

Hos oss på BabyWorld hittar du babykuddar I flera varianter. En kudde för spjälsäng ska vara mjuk och skön, men samtidigt vara säker för barnet. Det är även viktigt att den är tillverkat i ett skonsamt material som andas bra och är snäll mot babyns känsliga hud. Därför är det bra att se till att utrusta spjälsängen med en bra kudde redan från det att bebisen kommer hem från BB. Vi erbjuder fina kuddar från det kvalitativa varumärket Rätt Start för att ge dig just precis det, rätt start på vägen mot en god natts sömn.

Välj en säker och skön kudde anpassad för spjälsäng

Satsa på en bra kudde anpassad för barnets mindre huvud. Självklart är det inte så att du kan lägga ner en vanlig huvudkudde i barnets säng. De har ett mycket mjukare huvud än vuxna och de känsliga kotorna i nacken får inte utsättas för onödig felbelastning. Kudden ska vara mindre och ergonomiskt designad för att ge ditt barn rätt stöd och bra avlastning. Med ventilerande tyg utan starka medel passar kuddarna även för de barn som är känsliga och allergiska. Mikrofiber är ett bra material som hjälper till att transportera bort fukt, vilket är en förutsättning för en skön vila.

Ge rätt avlastning med en kudde för spjälsäng

Ett vanligt problem med bebisars huvuden är att de drabbas av skallasymmetri. Det innebär att bakhuvudet blir platt om det under längre och upprepade stunder ligger på ett hårt underlag. Detta eftersom att huvudet är mjukt och formbart för att ge plats åt hjärnan att växa. Med rätt kudde undviker du detta, samtidigt som den är platt nog för att inte belasta nackens känsliga kotor. Hitta din kudde för spjälsäng hos oss - antingen online eller i någon av våra fysiska butiker i Uppsala eller Västerås.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker