Stäng

Kudde vagga & vagn

Säkerställ en ergonomisk sovställning för ditt barn med en kudde för vagga och barnvagn. Vi erbjuder flera alternativ från olika varumärken för att du ska hitta en modell som passar dig och ditt barn. Det är viktigt med rätt yttermaterial, stoppning och design för att kudden ska vara både bekväm och säker. Ge dig ut på mysiga promenader och låt ditt barn sova tryggt och skönt i vagnen. Med en kudde anpassad just för vaggan eller vagnen och barnets mjuka huvud möjliggör du barnet maximal sovkomfort för att sova hela natten.

Välj en säker och skön kudde anpassad för spjälsäng

Ett litet barn ska sova på rygg, men då gäller det också att hen har en kudde med tillräcklig stötdämpning för att undvika så kallad skallasymmetri. Det är ett vanligt problem där den mjuka bebisskallen plattas till på grund av barnet under längre och kontinuerliga stunder ligger på hårda underlag. Investera därför i en skön kudde till din barnvagn för att ge ditt barn en bekväm liggposition. En bekväm liggposition med tillräckligt stöd för nacke utan att felbelasta de känsliga kotorna. Hos BabyWorld erbjuder vi kudde till vagn och vagga från varumärken som Rätt Start och Färg & Form. På så sätt kan du alltid räkna med hög kvalitet och material med fokus på ditt barns välmående.

Ge rätt avlastning med en kudde för spjälsäng

Med en kudde till vagn som ska följa med på äventyr utomhus är det viktigt med en modell som tål smuts och som är lätt att tvätta. Satsa på en modell med fukttransporterande egenskaper istället för absorberande för att den ska behållas sval och torr. Det är även viktigt att välja en fyllning som ger ett bekvämt stöd utan att vara fluffig för att undvika risk för kvävning när barnet vänder på huvudet. Vår kunniga personal finns här för att hjälpa dig om du behöver tips och råd. När du beställer från oss får du dessutom 365 dagars öppet köp och bra garantier.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker