Stäng

Överdelar

Överdelar

Överdelar för barn
Här hittar du vårt utbud av fina överdelar för barn i olika åldrar. Överdelar kan vara allt från tunnare tröjor och tjocktröjor till klänningar, bodys och boleros. Vi erbjuder många olika storlekar så att du enkelt ska kunna hitta överdelar barn som passar perfekt. För minstingarna har vi jättesöta klänningar och bodys som är enkla att ta av och på och som sitter bekvämt. Beroende på vilken säsong överdelarna ska användas till har vi både varmare och svalare plagg. Till höst och vinter kan du kolla in våra fina koftor från Fixoni, varma och gosiga och passar till mycket.

Sortering:
Kampanjprodukter (46)
1 2 3 ... 8 »

Fina set med överdelar och underdelar
Våra tröjor till barn kan du köpa från många omtyckta varumärken, bland annat Lundmyr, Small Rags och Geggamoja. För att hitta överdelar till varje tillfälle har vi samlat både enkla och mer stilrena modeller i färger som grått, vitt och beige. Men du kan givetvis även köpa mer kreativa tröjor barn i glada färger och fina mönster.

Hos oss på BabyWorld kan du hitta många fina kläder till barn och bebis. Många av våra överdelar matchar dessutom perfekt med olika underdelar, dessa hittar du under fliken "Underdelar" under "Kläder". Du kan bland annat sätta ihop fina och gosiga tröjor från Small Rags med tillhörande mjukisbyxor. Det är bra att köpa lite olika modeller på tröjor barn eftersom de dels ofta hamnar i tvätten men också ska kunna användas till olika tillfällen. Kolla igenom vårt breda sortiment av överdelar och beställ något som passar ditt barn. Kom ihåg att vi bjuder på frakten om du beställer för över 500 kronor. Med andra ord kan det vara smart att passa på att köpa andra saker som barnet kan tänkas behöva, exempelvis byxor, strumpor, skor eller jacka.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker