Stäng

Skallra

Inget är väl en så klassisk leksak för barn som en skallra? Den har funnits med i många år och är fortfarande lika uppskattad hos de små. Med den kan de skapa egna ljud från att de är bebisar vilket kan bidra till ökad kreativitet och vilja att utforska. En skallra kan dessutom hjälpa till att hålla barnet sysselsatt när du behöver det. Hos oss hittar du skallror för både baby och lite större barn i roliga och fina utföranden.

Sortering:
Kampanjprodukter (0)
1 2 »

En skallra är bra för ditt barns utveckling

Hitta en skallra till din baby för att stimulera hens hörsel, syn, fantasi, nyfikenhet och kreativi-tet. Det är alltså inte bara en rolig leksak, utan också ett redskap som tillåter ditt barn att utforska både ljud och rörelser. Utvecklande leksaker är viktigt för att låta bebisen upptäcka sin egen kapacitet och träna hjärnan att nå sin fulla potential. De glada färgerna lär barnet att fokusera och de små pärlorna inuti skapar ljud som stärker hörseln. De greppvänliga hand-tagen gör att skallrorna ligger bra även i små händer vilket ger möjlighet till att förbättra bar-nets koordination mellan öga och hand.

Handla skallra för baby och barn online eller i butik

Vi erbjuder skallror i en mängd olika material och utseenden. Välj en mjuk och fluffig elefant för extra myskänsla eller en skallra med ring i plast som barnet även kan använda som bi-tring. En klassisk modell i trä kan hålla i många år, både vad gäller kvalitet och design. Låt den föras vidare till nästa generation - den kommer garanterat att vara lika populär då som nu. Hos oss på BabyWorld kan du köpa din skallra både online eller i våra fysiska butiker i Uppsala eller Västerås. Vi erbjuder alltid 365 dagars öppet köp och handlar du online kan du räkna med snabba leveranser. Välkommen in!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker