Stäng

Resväskor

För de små där hemma kan ni lätt göra er redo för semester med vårt utbud av resväskor för barn. Med resväskor i mindre format klarar de själva av att rulla väskan vilket garanterat kommer bli en del av äventyret. För att göra dem ännu roligare är de dessutom designade med motiv på bland annat söta björnar, gulliga igelkottar eller omtyckta Mamma Mu. Samtidigt som de är mindre till storleken finns det ändå plats för allt som hör resan till - kläder, leksaker, böcker och badkläder.

Resväskor med olika motiv

Hos oss hittar du en flera olika varianter av resväska för barn. Resväskorna är funktionella med lekfulla mönster utan att tumma på kvalitén. Gör resan till ett enklare och roligare projekt genom att inkludera barnen och låta dem själva hantera deras eget lilla bagage under resans gång. Välj en resväska för barn med hjul så klarar de själva av att rulla den på flygplatsen eller hotellet när ni kommit fram. Med en justerbar dragstång blir det ännu enklare att anpassa väskan efter barnets längd. Kika bland olika modeller från varumärken som Oops och Martinex för att hitta ditt barns nya favoritväska.

Praktiska resväskor för barn

Våra små resväskor till barn går inom ramen för den storlek som får bäras med som handbagage på flyget. Det gör att ni alltid har nära till hands till barnets leksaker och böcker under resan. Med olika fack och spännband är det enkelt att hålla sakerna separerade och på plats. Låt barnen själva vara med och välja motiv på sin nye reskamrat för att göra saken ännu mer spännande. Vi erbjuder snabba leveranser på resväska för barn så att barnen inte ska behöva vänta för länge på att paketet levereras hem till er. Dessutom har ni öppet köp i 365 dagar om varan är i nyskick.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker