Stäng

UV-hattar

Håll ditt barns huvud svalt och skyddat mot solens starka strålar med snygga och smarta UV-hattar. Vi har modeller som både tillför stil och skydd på stranden så att ditt barn kan vistas längre tid i värmen utan att du behöver oroa dig för skador orsakade av solen. En uv hatt för barn är ett enkelt sätt att effektivt ge ett högt solskydd åt huvud, nacke och öron utan att stänga inne värmen och riskera överhettning. De är tillverkade i skonsamma material som låter barnets hud andas.

Satsa på UV-hattar på semestern

Med en UV-hatt skyddar du barnets huvud, öron och nacke mot starkt solljus. De har ett högt SPF och kan med fördel användas både i vatten och på land. Hatten sitter bekvämt och är utformad för att stanna på barnets huvud även när det är fullt stoj och stim. Komplettera gärna med andra UV-plagg såsom tröja, byxor och UV-skor för ett så bra skydd som möjligt på semestern. Hos oss hittar du ett stort utbud av skyddande hattar från varumärken såsom Lindberg, Playshoes och Swimpy. De är utrustade med skärmar för att ge skugga och skydd till ansiktet och vissa modeller har även skydd för öron och nacke.

Välj en UV hatt för ditt barn i olika stilar och utseenden

Även om din allra minsta skatt inte ska vistas i direkt solljus är det en god idé att investera i en uv hatt för din baby. Att skydda huvudet från värme gör att det inte är lika stor risk att drabbas av överhettning. Väljer du en fin uv hatt för din bebis med söta och roliga motiv kommer det garanterat att bli uppskattat. Välkommen att beställa dina hattar och solkepsar hos oss på BabyWorld. Vår kunniga personal finns här för dig om du har frågor eller funderingar, både online och i våra fysiska butiker.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker