Stäng

UV-badskor

Självklart ska även de små fötterna skyddas från solens skadliga UV-strålar. Här hittar du snygga och praktiska UV-badskor som är perfekta för sommaren eller att ta med på semestern. De är tillverkade i material med inbyggd solskyddsfaktor för att du och ditt barn ska kunna njuta av bekymmersfria stranddagar. Förutom att stänga ute farliga strålar från solen ger sulan ett skydd mot vassa stenar och andra föremål på stranden och i vattnet. Hitta ett par badskor med solskydd hos oss och njut av sommaren!

Skydda fötterna med uv-skor

Här finner du lätta och praktiska badskor med bekväm passform för små snabba fötter. Badskor ser inte bara till att skydda fötterna från vassa stenar, utan ger även ett bra solskydd. Vi på BabyWorld har ett varierat utbud med UV-skor som är lätta att ta på och av, som torkar snabbt och samtidigt låter fötterna andas. Välj bland glada färger som rosa, grönt och blått eller satsa på ett par i ett härligt mönster. Med ett par skor på fötterna behöver du som förälder inte oroa dig för att barnet ska trampa på något vasst i sanden eller i vattnet.

Ger skydd mot både sol och vassa föremål

När du och familjen ska på semester eller planerar en härlig dag på stranden är nog det sista du vill råka ut för är att barnen ska göra sig illa. Det kan finnas glas, snäckskal och vassa stenar som ligger gömda och när barnen är mitt uppe i bus och stoj kan de vara svåra att se. Investera i ett par kvalitativa badskor från vårt sortiment och låt barnen leka fritt, både på land och i vattnet. Dessutom skyddar de mot solens UV-strålar. Vi på BabyWorld erbjuder alltid snabba leveranser och bra garantier på våra produkter. På så sätt kan du lita på att snabbt och tryggt få hem ett par kvalitativa badskor.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker