Stäng

Lära Gå Stolar

Lära Gå Stolar

Lära-gå-stolar till bebisar är alltid uppskattade
Innan barnet tar sina första vingliga steg är det bra om de får öva med hjälp av smidiga Lära-gå-stolar. Dessa gåstolar för barn finns in flera former och färger. Vi på BabyWorld erbjuder gåstolar till barn som kommer i form av fräcka bilar. Genom att sätta barnet på gåstolen kan de själva ta sig runt med fötterna. Sakta men säkert bygger de upp benstyrkan och dessutom tycker barnet att det är roligt att kunna dra sig fram till olika platser.

Mer än bara gåstolar för barn
De gåstolar för baby som du hittar hos oss kommer även med aktivitetsbord, fyllda med roliga knappar och leksaker som låter. Gåstolarna är anpassningsbara, det vill säga att de kan höjas och sänkas utefter barnets längd. Vi har samlat gåstolar till bebis från varumärken som Inovi, Babytrold och 2Me. De håller alla hög kvalitet och finns dessutom i flera olika prisklasser.

När du handlar hos oss på BabyWorld kan du hitta en mängd olika produkter som är bra för barn. Förutom våra praktiska gåstolar kan du även hitta gungor, bitleksaker, badleksaker, snuttefiltar och många andra babyprodukter som är bra att ha. Hitta något som passar just ditt barn och din familj här hos oss. Kom ihåg att vi även har produkter som passar till föräldrar. Med hjälp av amningskläder, bekväma barnmöbler, bärselar, stabila barnvagnar och mycket mer kan du förenkla din vardag med barn.

Det är även värt att nämna att vi bjuder på frakten om du köper för mer än 500 kronor. Dessutom har vi en prisgaranti som du kan använda för att säkerställa att du alltid får det bästa priset. Hittar du samma gåstol hos en annan svensk återförsäljare kommer vi att matcha priset. Har du några frågor kring våra gåstolar eller andra barnprodukter så är det bara att höra av sig! Vi svarar så fort det bara går.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker