Stäng

Sittvagnar

Sittvagnar

Billiga sittvagnar online hittar du här hos oss
En sittvagn är en utmärkt barnvagn för de lite äldre barnen som har lärt sig sitta upp. De sittvagnar du hittar hos oss har smart design och ser till att barnet utan problem kan betrakta världen framför sig på ett bekvämt och säkert sätt. Naturligtvis är barnvagnarna även enkla att dra och de allra flesta har goda möjligheter att justera handtagen. De flesta sittvagnarna är riktade framåt men en del går även att vända så att barnet tittar mot dig istället.

Sortering:
Kampanjprodukter (24)
Britax Smile 2 -19
fr 5 995:-
(6 999:-)
Mer info
Britax Go Big²
Finns i flera varianter
fr 7 995:-
Mer info
Cybex Balios S
Finns i flera varianter
fr 3 799:-
(4 499:-)
Mer info
Joolz Hub Sittvagn
fr 6 290:-
(6 695:-)
Mer info
Uppababy Minu
2 797:-
(4 499:-)
Mer info
Uppababy Cruz
5 795:-
(5 999:-)
Mer info
Bozz Elegant Grey Melange
1 995:-
(3 495:-)
Köp
1 2 »

Skillnaden mellan sittvagn och andra barnvagnar
Vårt tips är att du kollar igenom våra olika sittvagnar för att hitta en som passar just dina och ditt barns behov. Använd dig av våra sorteringsknappar för att hitta våra mest populära eller billiga sittvagnar online.

Sittvagnen brukar oftast vara den andra barnvagnen man köper hem, många gånger när barnet börjar närma sig 8 månaders ålder. Det är oftast denna barnvagn som sedan används under många år. De sittvagnar du hittar hos oss är rejäla men inte alltför stora. De går att använda på de flesta typer av underlag men är inte lika funktionella som joggingvagnar. De är inte lika små och smidiga som sulkyvagnar men är desto mer stabila och har mer utrymme. Det är på många sätt en mer generell barnvagn som passar de familjer som inte har några särskilda behov utan bara vill ha en prisvärd barnvagn som de kan använda under många år.

Hos oss på BabyWorld hittar du ett flertal olika barnvagnar men även många andra passande produkter för barn. Se till att kolla igenom vårt utbud av barnvagnar för att hitta den perfekta barnvagnen för just dig och din familj. Oavsett vilken du väljer ser vi till att du snabbt får hem din beställning och om du handlar för mer än 500 kronor så bjuder vi även på frakten.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker