Stäng

Sällskapsspel & Pussel

Sällskapsspel & Pussel

Sällskapsspel och pussel
Det är sommarlov men regnet öser ner och allt verkar tråkigt. Men måste det vara så? Med roliga sällskapsspel och pussel blir det rena lekstugan att få vara inomhus! Vi erbjuder ett stort utbud av sällskapsspel för barn och hela familjen. Att spela spel tillsammans med barnen är riktigt roligt och det är lätt att bli häpen över hur mycket de små faktiskt kan. För dig med små barn har vi också ett brett utbud av roliga pussel.

Sortering:
Kampanjprodukter (94)
Alga Tjuv Och Polis
279:-
(399:-)
Köp
1 2 3 4 5 »

Pussel och spel
Pussel för små barn innehåller få pusselbitar som dessutom är större. Genom att klicka dig in på olika produkter kan du ofta se exakt för vilken ålder spelet eller pusslet är tänkt.

För dig som vill hitta roliga aktiviteter att göra tillsammans med hela familjen är just sällskapsspel familj ett bra tips. Du kan hitta storfavoriter som "Med andra ord", Kinaschack och Alfabet, anpassat för att passa även de yngre spelarna. Att spela spel tillsammans med mamma och pappa är det bästa barnen vet. Samtidigt som det är roligt, lär sig också barnen mycket, särskilt i olika typer av frågespel.

Pussel är en annan rolig aktivitet som är väldigt populärt i alla åldrar. Kanske håller du själv på med ett 3 000-bitarspussel? Hitta passande pussel för dina barn och låt intresset växa! Pussel är dessutom något som är kul att göra tillsammans, man hjälper varandra. Vi erbjuder många olika pussel, vissa är väldigt lätta, andra mer avancerade. Pussel för barn har ofta motiv av kända Disneyfilmer och karaktärer från barnens favoritfilmer. Detta gör det extra kul att hitta pusselbitar som passar, motivet växer så småningom fram. Att pussla kan ge barnet en slags belöningskänsla när pusslet väl är lagt, en stolthet att få visa mamma och pappa. Hitta dina favoriter bland alla sällskapsspel och pussel redan idag!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker