Stäng

Om BabyWorld

BabyWorld är en kedja som erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa babyprodukter genom försäljning på nätet och i våra fysiska butiker.
Hos oss hittar du de trendigaste och senaste varumärkena inom babyprodukter, leksaker och kläder.
Vi som jobbar hos BabyWorld har ett stort engagemang där vårt viktigaste mål är att alltid överträffa kundens förväntningar med god service, kunskap och snabba leveranser. 

BabyWorld AB
Org nr: 556985-0281

Prisgaranti

Prisgarantin gäller på alla barnvagnar och bilbarnstolar i vårt ordinarie sortiment och förutsätter att jämförelse produkten är av exakt samma modell, färg och årsmodell samt finns tillgänglig i lager för direktleverans.

Vid önskemål att nyttja vår prisgaranti för övriga produkter i samband med ett större köp så kontakta oss istället för en offerförfrågan här

Vid nyttjande av vår prisgaranti i vår webbutik vänligen kontakta oss via chatt eller kundtjänst så hjälper vi dig.

Med vår prisgaranti avser det att om du kan uppvisa ett lägre pris på en barnvagn eller bilbarnstol vi säljer hos en annan svensk återförsäljare så får du samma pris hos oss.

Detta gäller alla typer av erbjudanden, kampanjer och giltiga rabattkoder men dock ej eventuell konkurs utförsäljning, giveaway, först till kvarn pris eller annonsutskick på begränsat parti där vi inte kan garantera en konkurrents lagersaldo.

Prisgarantin gäller mot både fysiska butiker och nätbutiker förutsatt att vi har god möjlighet utan större ansträngning att kontrollera att priset stämmer.

Prisgaranti gäller ej mot utländska återförsäljare, även om de till trots visas på svenska prisjämförelse siter.

Det går att läsa mer om vår prisgaranti här

Förlossningsgaranti

Vi erbjuder alla våra kunder som köper eller bokar produkter i både vår fysiska butik och e-handel förlossningsgaranti. Det innebär att du kan lämna tillbaka dina köpa varor till oss om något under din graviditet eller upp till 10 dagar efter din förlossning inte skulle gå bra.

Varorna ska retuneras till butiken och vara i nyskick. Monterad barnvagn kan också lämnas tillbaka om den inte är körd eller använd utomhus. Tänk på att om ni skickar tillbaka varor så ska de vara i orginal emballage så att de inte kan ta skada av frakten.

Vi förbehåller oss rätten till att begära en kopia eller uppvisande av läkarintyg om vi finner detta nödvändigt.

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb Leverans
Öppet köp 365 dagar
Förlossningsgaranti
Personlig rådgivning
Stora fysiska butiker